Snag Recycling Programme

Snag Recycling Programme

Bij Snag zijn we vastbesloten om dingen op ethische en duurzame wijze te doen. Onze hele kledinglijn is gemaakt van materialen die het milieu niet belasten en al onze fabrieken behandelen hun medewerkers eerlijk en betalen een loon waar men ook daadwerkelijk van kan leven. We hebben ons altijd afgevraagd waarom er geen recycle proces was voor panty’s – dus we besloten er zelf werk van te maken.

We kunnen nu supertrots vertellen dat Snag tights nu volledig recyclebaar zijn! We ontwikkelden een proces specifiek voor onze panty’s waarbij ze tot permanente industriële componenten worden verwerkt.

Hoewel we op dit moment werken aan het financieren van het kosteloos terugsturen van je panty’s, hebben we voor nu je hulp nodig om je Snags te recyclen.

Verzamel je beschadigde Snags
(op dit moment kunnen we alleen Snags recyclen!)

Stuur ze naar ons op:
Snag, Jan van Riebeeckweg 15, Venlo, 5928LG

Zodra we ze ontvangen starten we het recyclen.

Als je op andere manieren je Snags wilt hergebruiken, we zijn begonnen aan een nieuwe serie over de verschillende manieren waarop onze Snagglers hun panty’s hergebruiken. Check hier elke week of check onze social media om de volgende aflevering te zien!

Please Wait...

Nederlands