Jobs at Snag

Onze missie is het mode patriarchaat op zijn kop te zetten en geweldige kleding voor ieder lijf te maken.

We vinden dat iedereen kleding moet hebben die past; en onze mensen moeten ook een werkomgeving hebben die ze past. Of je nu graag van 9:00-17:00 werkt, van 7:00-16:00 of van 15:00-20:00, het maakt ons niet uit waar en wanneer je werkt als het jou maar helpt om het beste uit jezelf te halen en je potentieel waar te maken.

We hebben inclusiviteit hoog in het vaandel – het merendeel van het senior management zijn werkende ouders en we hebben echt een divers medewerkersbestand. We vereisen geen diploma’s en hameren niet op obscure kwalificaties, we verwelkomen mensen met de passie en het talent om ons te helpen fashion voor altijd te veranderen.

Beloningen en voordelen

Concurrerende lonen voor alle funties

Flexibel Werken/ Afstandswerken

Prive gezondheidszorg

Levensverzekering / Bedrijfspensioen

Medewerkerskorting

Voortdurende Professionele Ontwikkeling

Hoe is het om bij Snag te werken?

• Chaos

• Nee echt. We vinden het een creatieve, krachtige, inspirerende chaos, maar het is echt chaos. Dit is waarschijnlijk niet de juiste plek voor je als je structuur en routine prettig vindt.

• Wij waren al een online bedrijf voordat iedereen er mee begon, en dat zullen we altijd blijven. Met uitzondering van onze fantastische magazijn teams, werkt iedereen op afstand – we hebben geen kantoor, we doen niet aan bowling avondjes, en je hoeft de namen van de huisdieren van je collega’s niet te onthouden (tenzij je dat graag wilt)

• We hebben geen vaste werktijden. Of je nou van 9:00-17:00 houdt, 7:00-16:00 of 15:00-20:00 uur, het maakt niet uit zolang het werk maar gedaan wordt.

• We gebruiken geen e-mail maar Whatsapp. Want het zijn niet meer de jaren ’90. Er is geen hiërarchie in de communicatie. Wanneer je rechtstreeks met Brie wilt appen dan kan dat, ze chat graag met iedereen.

• We hebben inclusiviteit echt hoog in het vaandel. Voor ons betekent dit individualiteit, niet geconformeerd aan de norm van de samenleving. We verwelkomen sollicitanten ongeacht leeftijd, gender, beperking of ras. Tatoeages, gekleurd haar en een voorkeur voor Dungeons & Dragons zijn allemaal best gebruikelijk hier.

• We houden van ideeën die de gebruikelijke manier van doen uitdagen

Wanneer routine en voorspelbaarheid je ding zijn, zijn we waarschijnlijk niet het bedrijf voor jou en dat is ok. Maar als je floreert in een omgeving waar je veel vertrouwen en veel verantwoordelijkheid krijgt, en je hebt een passie voor passende fashion voor elk lijf dan ga je het hier heel fijn vinden.

Zit er op dit moment niks voor je bij?

Je kan je CV e-mailen naar HR@snagtights.com en we nemen contact op als er een passende functie voor je voorbij komt. Om privacy redenen bewaren we je gegevens 3 maanden, dus vergeet niet af en toe je gegevens opnieuw te versturen.

Geen CV? Geen probleem.

Check onze CV en recruitment bronnen hieronder:

Sollicitatie Tips

Google Meet

Handleiding voor het downloaden van Google Meet of MS Teams

Please Wait...

Nederlands