Ons Doel

We zijn hier om voor iedereen een panty te maken.

We hebben Snag gemaakt voor één simpele reden: we zijn van mening dat iedereen die panty's wil dragen, panty's moet kunnen hebben die echt comfortabel zitten, ongeacht maat, vorm, leeftijd of geslacht.

We doen wat we doen om het leven van onze klanten een beetje beter te maken. Toen we begonnen, wisten we dat het maken van panty's die echt passen een goede zaak zou zijn, maar we hadden geen idee hoeveel impact het precies zou hebben op het leven van onze klanten. We zijn overweldigd door de verhalen van mensen wiens leven fundamenteel is verbeterd door betere panty's, en het zijn deze verhalen die ons inspireren om nieuwe en betere producten te blijven maken.

Accepteren

Snag is absoluut GEEN plus size merk - we zijn hier om panty's voor iedereen te maken en niet alleen voor bepaalde groepen.

Wij maken geen "grote maten panty's". Om te beginnen, in een wereld waar 60% van de vrouwen maat 44 heeft of groter is "plus size" niet langer plus, het is het nieuwe normaal. Maar ook het maken van alleen 'plus size' panty's zou gewoon een andere manier zijn om sommige mensen uit te sluiten, en we zijn van mening dat NIEMAND moet worden uitgesloten. We proberen een volledig op maat gemaakt merk te zijn en onze producten voor iedereen toegankelijk en beschikbaar te maken.

Inclusief

Snag is voor iedereen. Elke maat, elke vorm, elk etniciteit, elk geslacht. We denken dat elk persoon fantastisch en mooi is zoals ze zijn.

Wij zijn door vrouwen opgericht en een door vrouwen geleid bedrijf. 75% van ons managementteam,inclusief onze CEO, is vrouw en we hebben medewerkers van over de hele wereld.

We zijn LBGTQ + vriendelijk en verwelkomen al onze vrienden. Hoe u zich ook identificeert, wij geloven in uw recht op een panty die past.

Duurzaam

We zijn ook gepassioneerd om alles wat we doen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Onze panty's zijn veganistisch, we gebruiken geen plastic in onze verpakkingen en we werken momenteel aan 's werelds eerste volledig biologisch afbreekbare panty's.

Please Wait...