S&M (Stockings and Mock Garters)

Niet Dromen Maar Doen

Snag bestaat om één simpele reden – elk lijf is wonderschoon en die schoonheid verdient het om gewaardeerd te worden! Panty’s en kousen zijn de perfecte manier om je kracht te vieren. Of het nou een glimp van een bovenbeen is boven een kous, hoge hakken of backseams, of fantastische visnet panty’s met een mooie textuur, omarm je sexy kant.

Veel te lang heeft het fashion patriarchaat bepaald dat alleen de lucky few die voldeden aan de willekeurige standaard van “schoonheid” deze looks mochten dragen. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om sexy panty’s voor iedereen te creëren. We ontwerpen en testen al onze producten, inclusief kousen en jarretel om er zeker van te zijn dat ze alle maten passen. Zo kan jij er van buiten uitzien zoals jij je van binnen voelt.

Voor……pret!

Brave meisjes gaan naar de hemel, stoute meisjes dragen visnet panty’s. Of het nou klassiek zwart is, regenboog of een sexy patroon, wij hebben de visnet panty’s voor de goth chick die je wil zijn.

Chill me, Thrill me, Fulfil me

Onze faux jarretel zijn een makkelijk te dragen alternatief voor kousen & jarretelgordels. Alle glamour met nul gedoe, ze gaan aan en blijven aan zonder problemen. Perfect voor paaldansen, en andere bezigheden. 😈

Je Favoriete Obsessie

Eindelijk, en het is tijd ook! Kousen en jarretels voor elk lijf. Maak je deze iconische sexy look eigen!

Kies uit twee stijlen jarretelgordels en klassieke kousen met naad in vijf tinten om je huidkleur te matchen.

Rocky Horror Picture Show

Het is niet alleen ons assortiment van sexy panty’s en kousen dat geïnspireerd is door de RHPS. Onze hele business hier bij Snag is en blijft geïnspireerd door deze ongelofelijke, baanbrekende, genre-buigende legendarische show. Al 50 jaar is de RHPS een welkom baken van inclusiviteit en acceptatie, de duisternis in schijnend vanuit een mysterieus huis in de verte. Wanneer je al een fan bent dan weet je precies wat we bedoelen, wanneer je de RHPS nog niet hebt ervaren zijn we stikjaloers want de beste 90 minuten van je leven moeten nog komen.

Please Wait...

Nederlands