Snag Skirts

Skirting Around

Of je nu naar je werk gaat of naar de stad – er is een Snag rok voor jou! Toen we onze rokken ontwierpen was het onze droom om een perfect passend, ethisch verantwoord item voor je garderobe te creëren. Tijdens het ontwerpproces hebben de het product op elke maat getest van maat 32 tot 66 en we hebben zelfs de zakken op verschillende manieren getest. Ja, elke stijl rok heeft zakken!

De Pencil

Flirty maar formeel is nooit makkelijker geweest. Verkrijgbaar in 6 klassieke Snag kleuren, deze majestueuze midi valt rond de knie en heeft ZAKKEN!! Werk? Cocktails met vrienden? Deze rok geeft je maximum impact met minimum moeite ELKE KEER.

De Flare

Laat maar zien dat je ‘flare’ voor fashion hebt met onze geweldige rok! Met dit prachtige skater schatje zwier je elke ruimte stijlvol binnen. Of je nu gaat rolschaatsen in het park of de hele nacht gaat dansen, we garanderen je dat dit je go-to zal zijn voor elke outfit.

De Mini

‘Ik hield van mijn rokken kort want ik wilde de bus naar mijn werk halen.’ Mary Quant

Haal de bus EN wees het stralend middelpunt in onze prachtige mini MET ZAKKEN!!! Gemaakt met milieuvriendelijke viscose en ontworpen om midden op je bovenbeen te vallen, de perfecte lengte rok om je Snag collectie en je fantastische benen te showen.

Onze Ethiek

Snag kleding is altijd ethisch en milieuvriendelijk. Onze rokken zijn gemaakt van gecertificeerd milieuvriendelijk viscose dat 50% minder CO2 uitstoot dan reguliere viscose. We werken alleen met fabrieken waar de werknemers een eerlijk loon krijgen en waar goede arbeidsomstandigheden zijn.

Please Wait...

Nederlands