Second Chance

Terug voor een tweede kans!

Leuk nieuws! Jullie vroegen ons om een aantal van onze limited editions terug te brengen, en we hebben geluisterd! Om er zeker van te zijn dat niemand er naast grijpt kan je deze keer van te voren bestellen. Beschikbaar als pre-order op onze site tot 31 januari. Daarna gaan we ze maken en ze worden eind maart verzonden.

Nieuwe kans panty's

Veelgestelde vragen

Waarom worden deze aangeboden als pre-order?

Onze limited editions zijn meestal supersnel uitverkocht. Deze keer willen we er zeker van zijn dat niemand er naast grijpt. Door ze via pre-orders te verkopen weten wij precies hoeveel we er nodig hebben. Iedereen een kans op deze beauties!

Hoe werkt de pre-order?

Om zeker te zijn van je panty’s, je hebt tot 31 januari om te bestellen. Wanneer de panty’s in ons Snag warenhuis aankomen verzenden we ze meteen naar jou. Dat zal rond eind maart zijn.

Hoe weet je wanneer een artikel een pre-order is?

Let op het kleine pre-order stickertje!

Kan ik leverbare artikelen tegelijk met pre-order artikelen bestellen?

Jazeker! We verzenden wat we nu beschikbaar hebben, en wanneer de panty’s in ons warenhuis aankomen krijg jij je pre-order.

YJe kan nog steeds voor standaard of express verzending kiezen voor je reguliere items. Alle pre-orders worden verzonden via de verzendmethode die je koos. Geen zorgen, je betaald slechts 1 x verzendkosten, zelfs als je twee pakjes ontvangt.

Hoe worden mijn panty's verzonden wanneer ze beschikbaar zijn?

Je pre-order wordt volgens de verzendmethode verzonden die je koos.

Laat je het me weten wanneer mijn bestelling is verzonden?

We sturen je een e-mail wanneer je bestelling ons warenhuis verlaat.

Wat als ik informatie op mijn pre-order moet wijzigen?

Stuur een e-mailtje naar hello@snagtights.comen we zoeken het voor je uit!

Please Wait...