Pastel Tights

Psst… Pastel is TERUG

Pastel liefhebbers even opletten! Deze collectie is voor jou! Van preppy tot prinses – geen look is compleet zonder de perfect gecombineerde panty! Schitter in onze 40 denier Diamonds. Zowel Petale de Rose als Menthe Glacier zijn de lentetraktatie die je garderobe nodig heeft om te bloeien. Of geniet van een suikerkick met onze fruitige en flirterige polkadots Abricot en Cassis de Violet. En in Shortcake is één ding zeker – jij zal om te snoepen zijn!

Ons assortiment

Fijne Laagjes

Onze pastel polkadots en diva diamonds geven je look een hele nieuwe dimensie wanneer je ze in laagjes draagt. Draag ze eens over zwarte panty’s om een wat zachtere toon aan een gedurfde outfit toe te voegen of geef toe aan een dreamy look met roze op paars voor een overdosis schattigheid. Wat je ook kiest – draag ze in laagjes!

Zoek je wat inspiratie?

Niet zeker hoe je panty’s in laagjes te dragen? We hebben gekeken naar wat dingen die onze klanten doen en we delen een paar van onze favorieten met je. Tag ons op instagram @snagtights met je creaties met laagjes om ook een kans te maken op een feature!

Please Wait...

Nederlands