newness

Het Mode Patriarchaat heeft veel te lang van onzekerheden geprofiteerd. Het is 2021 en 60% van de mensen hebben maat 44 of groter. En we verdienen ALLEMAAL kleding die past. Dus wij besloten een verandering te brengen. Comfortabele, duurzame kleding die écht past! Met ZAKKEN!!

Panty’s zullen voor altijd onze grote liefde zijn, maar we kunnen meer doen!

Duurzaam geproduceerde kleding van geweldige kwaliteit, die niet elk seizoen weer veranderd. Mode basics in maten 32 tot 64 die je jaar in jaar uit kan kopen.

Houd mij op de hoogte!

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en u bent als eerste op de hoogte als we iets nieuws lanceren.

We hebben het ontwerpen helemaal anders aangepakt. We begonnen met een model met maat 52, en vanuit daar werkten we onze weg door de kleinere en grotere maten, waarbij we echte modellen van elke maat gebruikten – in plaats van beginnen met één model met maat 36 en vanaf daar de kleding simpelweg vergroten. De komende paar maanden zullen we onze missie starten met de lancering van t-shirts, rokken en zwemkleding.

We hebben onze uiterste best gedaan om deze producten fantastisch te maken maar we willen meer doen. Dus geef ons al je feedback! Alles wat je goed of slecht vindt, of wat beter kan. We zullen onze producten beter blijven maken tot ze PERFECT zijn! We geven ook een niet goed, geld terug garantie. Als je de producten niet wilt houden mag je ze terugsturen en krijg je je geld terug.

Ethisch verantwoord en duurzaamheid betekenen alles voor ons, dus we gebruiken de meest ethische stoffen beschikbaar – de zwemkleding is volledig gerecycled en de leggings zijn gemaakt van een geweldige viscose met de helft minder CO2 uitstoot dan de reguliere viscose. En iedereen in het hele productieproces ontvangt een eerlijk loon. Wij vinden niet dat een bedrijf zijn marges omhoog moet gooien omdat een product duurzaam is.

Dus zoals altijd houden we onze marge hetzelfde en geven we het voordeel door aan jou. Dus deze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook heel betaalbaar.

Houd mij op de hoogte!

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en u bent als eerste op de hoogte als we iets nieuws lanceren.

Bekijk het Snag kleding assortiment

Please Wait...