Marie Curie

Marie Curie – Great Daffodil Appeal

Marie Curie verpleegkundigen zijn de helden in onze verzorgingstehuizen in het hele VK, ze zijn de handen-aan-het-bed en bieden essentiële emotionele ondersteuning 24/7. Ze helpen mensen die leven met een terminale ziekte zich veilig, gesteund en verzorgd te voelen en bieden ze de best mogelijke ervaring aan het einden van hun leven.

Eén op de 4 mensen krijgt niet de steun die ze nodig hebben aan het einde van hun leven. Het bekender worden van Marie Curie zorgt er voor dat meer mensen toegang hebben tot deze onmisbare dienst. Deze zorg is helemaal gratis zodat mensen met een terminale ziekte het einde van hun leven vredig kunnen doorbrengen zonder zorgen.

We zijn oprecht vereerd dat we geld mogen inzamelen voor Marie Curie en hebben een Limited Edition panty ontworpen waarvan we 10% van ELKE verkochte panty direct doneren om de fantastische mensen die werken in verzorgingstehuizen, hospices en de frontlinie te eren en te steunen, samen met hun vrienden en familie, in hun laatste jaren, maanden, dagen en uren van het leven.

U kunt direct helpen door vandaag hier te doneren: 

https://www.mariecurie.org.uk/daffodil/donate

Je Bent Niet Alleen

Met hun geliefden naast hun zijde, terwijl ze onvermoeibaar strijden voor hun doel, is Marie Curie vooraanstaand op het gebied van het researchen van de beste manieren om mensen met een terminale ziekte te verzorgen.

Ze zijn altijd bereidt een helpende hand te bieden of te ondersteunen bij alle aspecten van leven met een terminale ziekte, en voor iemand te zorgen, via telefoon, via de chat, online en via print.

Niemand zou de laatste dagen en uren van zijn leven alleen moeten zijn en met Marie Curie is dat gelukkig ook niet nodig.

Je kan hier vinden hoe je kan helpen:

Je kan hier vinden hoe je kan helpen:

https://www.mariecurie.org.uk/

Please Wait...

Nederlands