Jamie

We zijn dolenthousiast om de glamoreuze, ongelofelijke Jamie Campbell te verwelkomen in de Snag familie! Samen met Snag komt nu ook Jamie’s droom om een mode ontwerper te worden uit. We zijn zo enthousiast om de eerste te zijn waarmee Jamie samenwerkt op dit vlak, en de wereld zijn fantastische ontwerpen te laten zien. Jamie heeft zijn flamboyante persoonlijkheid tot leven gebracht met deze ongelofelijke ontwerpen waar iedereen het over zal hebben.

“Ik verheug me het meest erop om te zien hoe de Snagglers mijn designs stylen, ze zijn zo’n fantastische diverse groep van unieke individuen”

About Jamie

Jamie Campbell is de levensechte inspiratiebron achter het verhaal 'Everybody's Talking About Jamie' - de award winnende musical. Jamie is groeide op in een oud mijndorpje vlakbij Bishop Auckland in Durham County, een klein marktstadje in het noordoosten van Engeland. Als kind verkleedde Jamie zich al in de jurken, schoenen en panty's van zijn moeder. Hij omschrijft zichzelf als een 'van nature flamboyant' kind.

Op zijn 16e droeg Jamie een jurk naar zijn schoolbal en onthulde voor het eerst zijn travestie persoonlijkheid Fifi La True. Zijn vastberadenheid zichzelf te zijn, en de hartverwarmende acceptatie van zijn klasgenoten is vastgelegd in de BBC documentaire Jamie: Drag Queen At 16, waar de musical op geïnspireerd is, en nu ook de film.

Jamie heeft een collectie ontworpen die echt vernieuwend is in de wereld van panty technologie en design. Omdat we geen idee hebben welke van deze ontwerpen het goed gaan doen of hoeveel we moeten produceren, hebben we besloten de collectie pre-order te maken. Het voordeel hiervan is dat niemand er naast grijpt. Het nadeel is dat het wat langer zal duren voor je bestelling binnen is.

Het werkt ongeveer hetzelfde als onze Tweede Kans collectie, je hebt tot eind september om je bestelling te plaatsen en dan zal onze geweldige fabriek alles gaan produceren. Je order zal binnen 8-10 weken bij je zijn⏱

Met ons nieuwe systeem kunnen we je updates geven over je bestelling, zodat je op de hoogte bent van elke stap in het proces ❤️

Please Wait...

Nederlands