Extra info

PRIJZEN: We doen onze uiterstebest om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij vinden niet dat een bedrijf zijn marges omhoog moet gooien omdat een product duurzaam is. Dus zoals altijd houden we onze marge hetzelfde en geven we het voordeel door aan jou. Dus deze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook heel betaalbaar. 

MATEN: We hebben het ontwerpen helemaal anders aangepakt. We begonnen met een model met maat 52, en vanuit daar werkten we onze weg door de kleinere en grotere maten, waarbij we echte modellen van elke maat gebruikten – in plaats van beginnen met één model met maat 36 en vanaf daar de kleding simpelweg vergroten.Onze t-shirts er in 9 verschillende maten, namelijk maat 32 t/m 66. Gebruik onze maattabel om de juiste maat te vinden - Maten gids.

CONSTRUCTIEEcovero Viscose 95%, elasthaan 5%

Onze t-shirts zijn gemaakt van elasthaan en gecertificeerd eco-verantwoordelijk viscose. De viscose die we gebruiken is duurzaam geproduceerd en stoot minstens 50% minder CO2 uit dan reguliere viscose. De fabriek die onze shirts maakt betaald alle medewerkers een eerlijk loon en biedt goede arbeidsomstandigheden. Wanneer jij een Snag T-shirt koopt, kan je er gerust op zijn dat deze zowel ethisch als milieuvriendelijk is.

ZORGOnze t-shirts gewassen worden in de wasmachine op 30°C. Was binnenstebuiten en gebruikgeen wasdroger. Alleen koel strijken en niet stomen.

Please Wait...

Nederlands