Extra Info

MATEN: We zijn er allemaal in verschillende soorten en maten en dat geldt ook voor onze kinderen! Onze kindermaillots zijn er in 3 maatvarianten, Jelly Tot, Jelly Bean en Jelly Bear, voor kinderen van verschillende leeftijden.

CONSTRUCTIE: Al onze panty's en shorts hebben een katoenen kruisje en driedimensionale stretch voor een comfortabele pasvorm over de dijen en om ervoor te zorgen dat de panty de hele dag op zijn plaats blijft. Ze hebben een comfortabele tailleband van elasthaan en platte naden zodat ze geen sporen achterlaten op hun lichaam. Ze zijn geweldig voor kinderen die gevoelig zijn voor naden. Ze hebben ook geen vervelende allergene of kankerverwekkende toevoegingen, dus ze zijn heerlijk veilig om te dragen. Zoals al onze producten zijn deze van nature ademend en vochtafvoerend, zodat de kinderen zich niet ongemakkelijk en bezweet voelen als ze er de hele dag in rondlopen. Al onze producten zijn gemaakt van polyamide, elasthaan en katoen.

VERZORGING: Was uw Snags altijd voordat u ze voor de eerste keer draagt, om er zeker van te zijn dat er geen resterende kleurstof op zit. Panty's kunnen vast komen te zitten in de trommel van een wasmachine, dus was ze altijd met de hand of stop ze in een kussensloop of lingerietas om ze te beschermen. Knijp altijd droog, droog niet in de droogtrommel en vermijd directe hitte, omdat dit de rekbaarheid verslechtert. Wassen met soortgelijke kleuren, aangezien de kleur soms kan uitlopen in de was.

Please Wait...

Nederlands